Mikrohus

Vi tilbyr mikrohus på 15–30 m², med et stilfullt design og høy kvalitet. Hvert kvadratmeter er nøye planlagt og utnyttet for maksimal funksjonalitet. Våre mikrohus er designet med stor omtanke for å gi deg som kunde det aller beste.

 

Mikrohusene våre kan brukes som tilleggsboliger, men de er også utmerket som selvstendige eneboliger. De er fullt godkjent som permanente boliger i henhold til reglene fra Direktoratet for byggkvalitet.

Mikrohus
30 m2

24

Rak R3

Rak R3

30 m2
Fra 1 106 900 kr
Klassisk KRM3

Klassisk Panorama KRM3

30 m2
Fra 1 106 900 kr
Klassisk KRH3

Klassisk Panorama KRH3

30 m2
Fra 1 106 900 kr
Klassisk Panorama KRP3

Klassisk Panorama KRP3

30 m2
Fra 1 134 900 kr
Klassisk K5

Klassisk K5

30 m2
Fra 1 118 900 kr
Pulpet panorama PP3

Pulpet Panorama PP3

30 m2
Fra 1 139 900 kr
Rak RL1

Rak RL1

30 m2
Fra 992 900 kr
Pulpet P5

Pulpet P5

30 m2
Fra 1 144 900 kr
Klassisk med takkupa KV2

Klassisk med kupa KV2

30 m2
Fra 1 141 900 kr
Klassisk Panorama KP2

Klassisk Panorama KP2

30 m2
Fra 1 105 900 kr
Pulpet PL1

Pulpet PL1

30 m2
Fra 1 008 900 kr
Rak R5

Rak R5

30 m2
Fra 1 166 900 kr
Klassisk Panorama KP3

Klassisk Panorama KP3

30 m2
Fra 1 123 900 kr
Klassisk Panorama KH3

Klassisk Panorama KH3

30 m2
Fra 1 129 900 kr
Klassisk K3

Klassisk K3

30 m2
Fra 1 106 900 kr
Klassisk Panorama KP1

Klassisk Panorama KP1

30 m2
Fra 1 104 900 kr
Pulpet Panorama PP2

Pulpet Panorama PP2

30 m2
Fra 1 121 900 kr
Mansard Panorama MP2

Mansard Panorama MP2

30 m2
Fra 1 115 900 kr
Pulpet P2

Pulpet P2

30 m2
Fra 1 092 900 kr
Klassisk K2

Klassisk K2

30 m2
Fra 1 075 900 kr
Mansard M2

Mansard M2

30 m2
Fra 1 086 900 kr
Pulpet Panorama PP1

Pulpet Panorama PP1

30 m2
Fra 1 121 900 kr
Klassisk K4

Klassisk K4

30 m2
Fra 1 274 900 kr
Pulpet P4

Pulpet Panorama P4

30 m2
Fra 1 285 900 kr
Inga hus hittades för din sökningTesta justera dina filter och uppdatera för att göra en ny sökning!

Mikrohus for alle!

Vi tilbyr mikrohus på mellom 15-30 m², med et stilrent design og høy kvalitet. Hver kvadratmeter er nøye planlagt og utnyttes maksimalt. Alle våre mikrohus er designet med stor omtanke for å gi deg som kunde det aller beste.

 

Mikrohuset er vanligvis bygget som en komplementærbolig og er godkjent for bruk som permanent bolig i henhold til reglene fra Direktoratet for byggkvalitet.

Nøkkelferdig

Nøkkelferdig betyr at huset ferdigstilles både innvendig og utvendig på vår fabrikk.

Prefab-element

Huset leveres med ferdigbygde veggelementer og takkassetter. Du kan velge tillegg for isolasjon og utvendig værbeskyttelse eller ferdigstilling. Du trenger kun å fullføre innvendig arbeid.

Entreprenørpakke

Ønsker du at vi tar hånd om hele ferdigstillingen av huset, eller vil du gjøre enkelte deler selv? Ingen problem! Vi skreddersyr løsningen som passer best for deg!

Tilpasse

Hvis ingen av våre eksisterende modeller passer helt perfekt for deg, ingen problem! Vi kan lage en modell og planløsning som passer deg som hånd i hanske!

Skreddersy

Skreddersy huset ditt etter dine drømmer og ønsker. Mulighetene er uendelige!

Byggesøknad

Vi hjelper alltid til med vår ekspertise og bistår med alt fra myndighetsbehandling til byggesøknader.

Vanlige spørsmål & svar

Mange glemmer at et mikrohus kan påvirke vann-, avløps- og strømnettet på eiendommen. Selv om man kanskje tror at huset ikke vil belaste disse installasjonene, har myndighetene og lovene andre synspunkter. I denne artikkelen diskuterer vi hvordan du kan håndtere vann, avløp og strøm når du planlegger å bygge et mikrohus på eiendommen din, for å unngå problemer og følge alle regler og krav.

Myndighetene og lovene planlegger for fremtidige behov når de vurderer byområder og reguleringsplaner. Derfor har kravene til vann, avløp og strøminstallasjoner blitt satt for å håndtere et mer avansert samfunn enn det vi har i dag.

Når det gjelder avløp, finnes det ulike alternativer avhengig av om du har eget vann- og avløpssystem, felles vann- og avløpssystem med naboer eller sameie, eller om du er tilkoblet kommunens vann- og avløpssystem. Uansett hva som er tilfelle, må du følge de kravene som myndighetene har satt.

Hvis du har eget vann- og avløpssystem, er du selv ansvarlig for avløpet og må sørge for at anlegget ditt oppfyller dagens krav. Du kan måtte søke om tillatelse for å koble et mikrohus til anlegget ditt. Hvis du har felles vann- og avløpssystem med naboene, kan du trenge styrelederens eller styrets tillatelse for å koble et mikrohus. Hvis du er tilkoblet kommunens vann- og avløpssystem, vil kommunen vurdere hvordan den nye bygningen skal håndteres. Det kan også være ekstra avgifter eller vurderinger å ta hensyn til.

Når det gjelder strømnettet, er det nettoperatørens, ansvar å håndtere all strøm. Du må kontrollere om de eksisterende hovedsikringene har tilstrekkelig kapasitet til å forsyne ytterligere en bygning med strøm. Hvis de ikke har det, kan du enkelt oppgradere dem før eller etter at mikrohuset er bygget.

Det er viktig å huske at søknader for tillatelser på vann og avløp, samt strøm, er separate fra byggesøknaden og byggetillatelsen. Du må sende inn separate søknader for disse installasjonene.

Vi tilbyr ulike entreprenørpakker hvor kundene kan velge hva som skal inngå i prosjektet for å påvirke prisen. Det finnes også ulike alternativer for ferdigstillelse av huset, hvor man kan utføre enkelte arbeidsmomenter selv og på den måten senke kostnadene.

Det er noen faktorer som kan påvirke prisen fra avtalesignering og krever visse kontroller. Eksempler på dette er kranleie, markarbeid og byggherrekostnader. Disse kostnadene kan være avgifter som kommunen fastsetter, tilknytningsavgifter, byggetillatelse, nybyggkart og kostnader for en kvalitetsansvarlig person. På produksjonsmøtet er de fleste kontroller vanligvis gjennomført, og gjennom byggetillatelsen eller byggemeldingen får man informasjon om eventuelle ekstra kostnader som kreves for å bygge det huset man har levert byggesøknad/melding for.

Vi er veldig transparente og går gjennom alle eventuelle ekstra kostnader ved avtalesigneringen, slik at kundene kan inkludere disse i budsjettet sitt.

Vi har også utviklet et entreprenørpakke med fast pris hvor alt er inkludert, for å gi ekstra trygghet til kundene våre.

Ikke nøl med å kontakte oss slik at vi kan gjøre en vurdering av eventuelle risikoer for ekstra kostnader for deres kommende byggeprosjekt.

Vår pris inkluderer en rekke ulike alternativer og tilbud for å tilpasse huset etter dine behov og ønsker. Vi tilbyr klimaskall i modul eller prefabrikkerte byggelementer, samt nøkkelferdige moduler. Du kan velge mellom flere ulike planløsninger, avhengig av hvordan du ønsker å bruke ditt småhus.

Transport til din tomt beregnes basert på hvilken kommune huset skal leveres til, og kostnaden for transporten spesifiseres når du inngår avtale med oss. Vi sørger for at leveransen skjer på en effektiv og trygg måte, og holder deg informert underveis.

Ved kjøp av nøkkelferdig utførelse eller klimaskall i modulform, er montering av huset på grunnen inkludert i prisen. Hvis du velger prefabrikkerte byggelementer, leveres disse til tomtegrensen. Koordinering og kostnad for montering av huset må da tas hånd om av deg som kunde eller en tredjepart.

Huset kan leveres ferdigstilt utvendig som en modul eller som prefabrikkerte byggelementer. I begge tilfeller er modulene/byggelementene isolerte, og innerveggene er forberedt i henhold til den valgte modellen og planløsningen. Du som kunde er ansvarlig for elektriske installasjoner og VVS, samt ferdigstillelse innvendig. Hvis du velger vårt nøkkelferdige utførelse, blir huset både utvendig og innvendig ferdigstilt. Dersom du velger et av våre entreprenørpakker, kan vi tilby en totalløsning hvor vi tar ansvar for hele prosessen.

Med vårt pris inkluderer vi flere alternativer for å tilpasse løsningen til dine behov. Vi forenkler prosessen ved å tilby transport- og monteringtjenester, samt muligheten til å velge blant ulike ferdige løsninger. Vi ønsker å gi deg den beste mulige opplevelsen som kunde, og vi kan tilby totalløsninger for å gjøre byggeprosessen enklere for deg. Velkommen til oss for å skape ditt drømmehus!

Utstakningen utføres før byggearbeidene begynner og innebærer at plasseringen av bygningen blir merket ut på tomten. I forbindelse med utstakningen blir også høyden, for eksempel høyden på ferdig gulv, merket. For å verifisere at bygningen er plassert korrekt både i forhold til plan og høyde, utføres en plasseringkontroll når arbeidet er påbegynt eller ferdigstilt. Det er alltid byggherren som har ansvaret for at bygningen er plassert riktig, uavhengig av om det kreves byggetillatelse eller melding til kommunen. Derfor anbefales det alltid å benytte en landmåler for dette formålet. I enkelte tilfeller kan kommunen kreve at dette gjøres før bygging kan starte.

Send interessemelding

Vi gör det enkelt och smidigt för dig, skicka in en intresseanmälan så tar vi kontakt med er för att besvara era frågor och funderingar. En intresseanmälan är helt förutsättningslös och du binder dig inte till något.

Interessemelding ble ikke sendt! Vennligst prøv igjen eller kontakt oss på: info@boligverket.no